2021 Schedule

Day 1 | Monday, June 7 | Changes in the Financial Industry

2021 Schedule

Day 1 | Tuesday, November 16 | Fintech, Cleantech & Charlotte Showcase
8:00a EST | Sign-In & Breakfast

MAIN STAGE:

9:00a EST | Welcome + Opening Remarks 

Featuring:

Dan Roselli, Founder & Managing Director, RevTech Labs

9:15a EST - 5 minute break

BARINGS FINTECH STAGE:
9:20a EST | Insight as a Service: Creating Sustainable Advantage in an Infinite Game (Fintech)

Featuring:

Steve Boehm, Barings

9:50a EST - 5 minute break

9:55a EST | International Pitch Party (Fintech)

Featuring:

Revix, knnct, BoxMagic, Epica, SolidBlock, ProcessLenz,

Minna, and ClauseMatch

11:00a EST - Networking Breakout Rooms

11:20a EST | Series A & B Pitch Party (Fintech)

Featuring:

Nelumbium Capital, Intercoin, Hexanika, Hypatos, One Donation, Truelytics, Amaryllis, ASA Financial, Halo App

12:25p EST - Lunch break      
1:35p EST | Seed Stage Pitch Party (Fintech)

Featuring:

Lenme, Freeman Capital, Cambio, Kiddie Kredit Aurign, SaasIQ, CargoLabs, Eazifunds, Investii, and HFYK

2:55p EST - 5 minute break

3:00p EST | Selling When Investors Don't Understand Your Target Market (Fintech)

Featuring:

Marci Marra, Sia Partners

Niki Chimberg, Skiptown

Michael Lee, Bull City Venture Partners

Desmond Wiggan, BatteryXchange

3:40p EST - Networking Breakout Rooms

4:00p EST | RevTech Labs Company Pitch Party (Fintech)

Featuring:

Steamchain, Ethos, Cher, Hometraq, Tap2Pay, Dandelion, and Timechain

DUKE ENERGY CLEANTECH STAGE:
9:20a EST | Transforming the Customer Experience through Innovation and Technology (Cleantech)

Brian Savoy, Duke Energy executive vice president and chief strategy and commercial officer, will discuss the company’s clean energy transformation and the importance of emerging technologies and innovation as part of its journey to achieve net zero carbon emissions by 2050. He will also discuss the value of partnerships and collaboration and why energy companies are developing “Build, Buy and Partner” strategies to achieve their goals, offer innovative solutions and meet the evolving needs of their customers.

Featuring:

Brian Savoy, Duke Energy Corporation

Jeffrey S. Merrifield, Pillsbury Winthrop Shaw Pittman

9:50a EST - 5 minute break

9:55a EST | Seed Stage Pitch Party (Cleantech)

Featuring:

Jivoule, Biofuels, Margik, TROES Corp,  XiQ, PLAEX Building Systems, and DrizzleX

10:40a EST - Networking Breakout Rooms

11:10a EST | Series A & B Pitch Party (Cleantech)

Featuring:

Brighter-Bios, Mi Terro, and Mesur.io

12:30p EST - Cleantech Closing Lunch         
1:40p EST | Startup Showdown Semi-Finalists (Charlotte Showcase)

Featuring: 

2:25p EST - 5 minute break

2:30p EST | The State of Startups in the Southeast (Charlotte Showcase)

Featuring:

Elise Franco, Charlotte Inno/Charlotte Business Journal

Mark Flickinger, Panoramic Ventures

3:10p EST - 5 minute break

3:15p EST | Panoramic Ventures Finalists (Charlotte Showcase)

Featuring:

Tami McQueen

4:50p EST - 10 minute break
MAIN STAGE
5:00p EST | Closing Remarks

Featuring:

Dan Roselli, Founder & Managing Director, RevTech Labs

7:00p EST | VIP Dinner